DailyDialogues Blog

< Terug

MAAK KENNIS MET: GRACIA, COMMUNITY MANAGER

Waar campagnes worden gedraaid en content wordt geplaatst, worden reacties achtergelaten. Geen enkel communicatiekanaal is zo laagdrempelig als social media. Vandaar dat het voor veel van onze klanten van groot belang is om de reacties, vragen, eventuele klachten, complimenten en ander soort berichten op de voet te volgen en uiteraard snel te beantwoorden.

Binnen daily dialogues zijn we een groot voorstander van een pro-actieve visie op webcare en community management. We noemen dat ook wel ‘webDare’. Om ons webcare- en community management team verder te versterken verwelkomen we Gracia in ons team.

Gracia heeft bij Somention en Blauw Gras al ervaring opgedaan met community management en kent de kneepjes van het vak. We zijn uiteraard erg blij dat ze bij ons aan de slag gaat.

Gracia, welkom en succes!