DailyDialogues Blog

< Terug

NIEUWE KLANT: ROYAL SWINKELS FAMILY BREWERS HORECA

Social media is een hot thema in horecaland. Niet alleen voor de grote leveranciers zoals Swinkels Family Brewers, maar juist ook voor de lokale horecagelegenheden die in en om hun vestigingsplaats via social media de aandacht willen trekken. Met onze smartphone 24-7 op zak, zijn we middels social media lokaal in staat door te dringen tot de potentiele horecabezoeker. Een krachtig middel!

 Swinkels Family Brewers wil vanuit haar horecatak ondernemers graag ondersteunen. Ook bij het inzetten van social media. Vandaar dat samen met daily dialogues een plan is ontwikkeld om ondernemers te gaan helpen. Met gerichte tutorials over bijvoorbeeld lokaal adverteren op social media, maar ook middels een hulplijn en persoonlijke gesprekken bij de horecaondernemer op locatie.

We zijn enorm trots dat we voor dit oer-Hollandse familiebedrijf aan de slag mogen!