DailyDialogues Blog

< Terug

NIEUW WERK: EEN VAN DE EERSTE FRONT CAMERA AR GAME LENSES VAN NEDERLAND!

Snapchat Lenses worden door steeds meer merken ingezet om op een leuke manier doelgroepen aan te spreken. Voor betaalapp Tikkie introduceerde we een van de eerste front camera augmented reality games via Snapchat Lenses.

De Lens game is bedoeld om Tikkie op een speelse manier onder de aandacht te brengen. Het thema van de game is ‘let it rain’, waarbij je virtuele biljetten van een stapeltje moet swipen in de richting van een aantal virtuele objecten. Als je het goed doet, word jij benoemd tot ‘big dog’.

Tikkie is in 2016 geïntroduceerd en is een initiatief van ABN AMRO. De app is een groot succes, getuige de eerdere publicatie op Emerce waaruit bleek dat een op de 5 Nederlanders met een smartphone Tikkie geïnstalleerd heeft.