DailyDialogues Blog

< Terug

CANDID GROUP NEEMT DAILY DIALOGUES OVER

Vol trots willen we met je delen dat daily dialogues vanaf nu officieel verder zal gaan onder de paraplu van de Candid Group! Hieronder het persbericht.

Amsterdam, 22 juli 2019 – Candid Group kondigt vandaag een verdere stap aan in de geïntegreerde aanpak van creatie, media en data. Met de komst van social media marketing specialist daily dialogues breidt Candid Group zijn Total Marketing aanpak verder uit – slim, creatief en technisch.

Candid Group, opgericht in 2007, is een platform voor media-, technologie- en creatieve bureaus met als doel de steeds complexere vraagstukken van klanten op te lossen. “De vraag naar targeted social blijft groeien. Met de toevoeging van daily dialogues vergroten we onze capaciteit en spelen we goed in op de groeiende vraag van klanten”, aldus Gérard Ghazarian, oprichter van Candid Group.

“daily dialogues is door de jaren heen meegegroeid met toptalenten en hun expertise. Dit is ook de kracht van Candid Group. Met elk bureau dat we verwelkomen, transformeren wij tot een nog sterker en slimmer bedrijf.”

Sjef Kerkhofs, partner bij daily dialogues, opgericht in 2011, zegt: “Onze ondernemende mentaliteit en ambitie past perfect bij de visie van Candid en versterkt wederzijdse groei.”

De toetreding van daily dialogues volgt kort op de aankondiging van XXS Amsterdam (15 juli 2019) en brengt Candid Group naar ruim 220 werknemers verspreid over de kantoren in Amsterdam en Rotterdam. daily dialogues behoudt het huidige Rotterdamse kantoor en gaat per direct haar groei verder faciliteren vanuit het Candid Group kantoor in Amsterdam. Beide partners blijven bij daily dialogues, Sjef Kerkhofs treedt daarnaast toe als partner van de groep.

Persbericht: https://www.candidgroup.nl/candid-group-neemt-daily-dialogues-over/