DailyDialogues Blog

< Terug

NIEUWE KLANT: CHUBB FIRE & SECURITY

B2B bedrijven beginnen steeds nadrukkelijker aan de digitale marketing en social media deur te kloppen. Zo ook het schitterende bedrijf Chubb, onder andere bekend van ajax brandblussers. We zijn dan ook erg trots dat we aan de slag mogen gaan voor dit mooie merk.

Chubb  is een toonaangevende dienstverlener op het gebied van brandbestrijdings-, beveiligingsoplossingen en alarmcentralediensten. Al meer dan 200 jaar. Chubb’s producten en diensten worden ingezet om te beschermen tegen onder andere: brand, inbraak, verstoringen van bedrijfsprocessen, overval en ongenode gasten. Chubb heeft in Nederland meer dan 100.000 klanten, waaronder de top van het bedrijfsleven, kleine en middelgrote ondernemingen en particulieren. Ruim 1.100 personen zijn werkzaam in een netwerk van locaties binnen Nederland.

Voor Chubb gaan we om te beginnen aan de slag met social media strategie.