DailyDialogues Blog

< Terug

DAILY DIALOGUES SCHIET OMHOOG IN DE EMERCE100 VAN 2019!

2017 was ons eerste jaar in de Emerce 100. Daar waren we uiteraard erg trots op. En ook vorig jaar haalden we de lijst en stegen we wat plekken op de ranking. Voor ons het bewijs dat we nog altijd op de goede weg zitten. Dit jaar doen we er gewoon weer een schepje bovenop. Daily dialogues schiet omhoog in de lijst en komt nu echt op de topplekken terecht. Bijna bovenaan in de lijst, precies waar we willen zijn!

De Emerce100 is, zoals je wellicht wel weet, een speciale jaarlijke uitgave waarin beslissers die werkzaam zijn binnen marketing, hun agencies beoordelen. Het onderzoek wordt uitgevoerd door Motivaction. Veel opdrachtgevers kiezen aan de hand van de Emerce100 welke bureaus ze willen uitnodigen voor bijvoorbeeld een pitch, dus het is een grote eer om in de lijst te staan.

Binnen de categorie ‘Digital Marketingbureaus middelgroot’ schuift daily dialogues dit jaar op van plekje 11 (met 4.5 sterren als beoordeling) naar plekje 4, met 5 sterren als beoordeling. Een enorme sprong in de ranking, waar we uiteraard echt super verschrikkelijk enorm absurd trots op zijn! We willen al onze klanten bedanken, die dit mede mogelijk gemaakt hebben.