DailyDialogues Blog

< Terug

NIEUW WERK: PODCAST SERIE VOOR DE BIJENKORF

Onze klant de Bijenkorf, die zich als vanouds sterk focust op een ‘premium experience’ voor haar klanten en daarmee onder andere de Dutch Marketing Company of the Year award van 2016 veroverde, start met een tweewekelijkse podcast. Vol trots kunnen we melden dat we mede aan de basis hebben gestaan van deze podcast serie.

 De tweewekelijkse podcast wordt gehost door Inge Schmitt, de Trend & Forecast manager van de Bijenkorf. De podcast is bedoeld om een kijkje achter de schermen te laten zien en de luisteraar te laten zien hoe nieuwe collecties bijvoorbeeld tot stand komen en waar de Bijenkorf haar inspiratie vandaan haalt. Daarnaast worden de ins en outs uit de mode, beauty, kunst, cultuur, eten, drinken en de muziek scene besproken.

We hebben de Bijenkorf begeleidt bij het uitwerken en opzetten van de podcast. Digital content marketing is een van onze voornaamste services. Voice en dus podcasts horen daar absoluut bij en zien wij als een van de voornaamste ontwikkelingen in ons vakgebied. We zijn dus erg blij en trots dit samen met de Bijenkorf op te kunnen pakken!

Je kunt de podcasts bijvoorbeeld via Spotify luisteren: https://open.spotify.com/show/31DBrBcXI3FpQFs8bv7liH