DailyDialogues Blog

< Terug

EVEN VOORSTELLEN: SANDHIA

Steun en toeverlaat, duizendpoot, spin in het web. Allemaal termen die van van toepassing zijn op de rol van office manager. Geen enkel groeiend bedrijf kan zonder! Ook daily dialogues dus niet. We willen je graag voorstellen aan Sandhia, sinds kort onze nieuwe office manager. 

Sandhia is trotse moeder van twee prachtige zonen. Ze studeerde MER (Management, Economie en Recht) aan de Hogeschool voor Economische studies in Rotterdam, waarna ze in de werving & selectie markt terecht kwam als consultant. Daarna is ze zo’n 8 jaar werkzaam geweest als locatiemanager bij verschillende kinderopvangorganisaties.

Als office manager kan Sandhia een perfecte balans houden tussen haar zakelijke ambities en het thuisfront. Als ze niet aan het werk is of met de kids op pad is, kun je haar al lezend aantreffen (Nicci French bijvoorbeeld), op een festival, of natuurlijk tijdens het shoppen!

Welkom Sandhia!