DailyDialogues Blog

< Terug

EVEN VOORSTELLEN: MARK

Digital content zonder video/motion? Het is bijna niet meer voor te stellen. In 2020 zal naar schatting zo’n 80% van de content op internet bewegend beeld bevatten. Voor een bureau als daily dialogues is het dan ook cruciaal om vooraan te lopen op het vlak van motion content. We zijn dan ook erg blij dat we Mark in ons team mogen verwelkomen als nieuwe lead motion designer.

Mark studeerde Grafimedia aan de Hogeschool Rotterdam en deed daarna uitvoerige UX, UI en motion design ervaring op bij bureaus als DPDK en NOSUCH. Met Mark aan boord kunnen we het niveau van ons motion design team nog verder verhogen. Onze doelstelling is daarbij om niet enkel ‘mobile first’ te zijn, maar ook ‘motion first’.

Zijn inspiratie haalt Mark, naast de fijne informele werksfeer en het sparren met collega’s, uit zijn privé-leven. Hij geniet van het zien opgroeien van zijn twee zoontjes. Mark experimenteert daarnaast graag met film en fotografie, hetgeen hij ook voor onze klanten zal gaan inzetten. In zijn vrije tijd, als hij niet met zijn zoontjes in de weer is, kun je Mark vinden op de squashbaan of achter Netflix.

Welkom Mark!!

Meer weten over het motion/video/fotografie aanbod van daily dialogues? Neem dan eens contact op.