DailyDialogues Blog

< Terug

NIEUW WERK: INTERACTIEVE VALENTIJN VIDEOCAMPAGNE PEARLE

Valentijnsdag. Altijd een moment waarop veel merken proberen de aandacht te grijpen door in te spelen op het gevoel en de context van de dag. In plaats van een leuke inhaker te bedenken, hebben we het voor Pearle eens over een andere boeg gegooid. In een ‘mini serie’ vroegen we het publiek om – à la Black Mirror: Bandersnatch – de verhaallijn te bepalen.

Het verhaal begint met een meisje dat haar bril op zet. Welke bril moet ze kiezen? We vroegen het aan de fans van Pearle.

Afhankelijk van de brilkeuze van de fans gaat het verhaal verder. Ze komt een leuke jongen tegen en hij geeft haar zijn telefoonnummer. Als ze thuis komt staat ze voor een keuze; ga ik bellen, of niet? Wederom mag de Pearle fan kiezen.

Belt ze de leuke jongen? Dan zien we het scenario met een geslaagde date. Belt ze niet, dan beleeft ze alsnog een gezellige avond met een vriendin. Eind goed, al goed!