DailyDialogues Blog

< Terug

NIEUW WERK: SNAPCHAT LENS CAMPAGNE VOOR WECYCLE

Jongeren informeren over het inzamelen van e-waste en de aanwezigheid van inleverbakken in diverse winkels? Dat is niet eenvoudig. Al een aantal jaar geven we samen met het team van Wecycle de jaarlijkse jongerencampagne vorm. Eerder zochten we daarvoor al succesvol de samenwerking op met influencers zoals Ronny Flex, DJ Dyna en Supergaande. Dit jaar hebben we het over een andere boeg gegooid.

De ‘Naughty cat’ lens

Kattenliefhebbers kennen het maar al te goed, ondeugende katten! Als er iets op tafel ligt, dan moet dan sowieso tegen de grond. Snapchat-gebruikers kunnen via onze augmented reality lens een ondeugende kat in hun eigen omgeving plaatsen en hem diverse kleine elektrische apparaten laten weg meppen.

Lees meer over de campagne op Adformatie