DailyDialogues Blog

< Terug

NIEUWE VACATURES BIJ DAILY DIALOGUES!

Vanwege de uitbreiding binnen ons team, zijn we weer op zoek naar nieuwe toppers! Op dit moment zoeken we onder andere:

  • Een lead developer: als developer ben je veel meer dan alleen een developer. Je bent het technische aanspreekpunt voor je collega’s. Je helpt actief aan het verbeteren van de digitale footprint van onze klanten. Bekijk de hele vacature.
  • Een (senior) motion designer: als motion designer ben je het aanspreekpunt voor je collega’s. Je helpt actief aan het verbeteren van de digitale footprint van onze klanten, zowel op owned als earned en paid kanalen. Bekijk de hele vacature.
  • Een office manager: om ons gezellige team en kantoor zo soepel mogelijk draaiende te houden, zoeken we momenteel een handige en representatieve office manager. Oftewel: pragmatische duizendpoot. Bekijk de hele vacature.

Uiteraard staan we ook weer open voor stages op het vlak van design, content management en online marketing. Check alle vacatures op onze over ons pagina.