DailyDialogues Blog

< Terug

DAILY DIALOGUES WEDEROM FD GAZELLE (VOOR DE 4E KEER OP RIJ!)

Daily dialogues behoort wederom tot de snelst groeiende bedrijven van Nederland. Al voor het 4e jaar op rij staan we in de FD Gazellen lijst tussen tal van succesvolle groeibedrijven in Nederland. Ook de 4e op rij maakt ons nog altijd trots. Wellicht zelfs nog trotser, aangezien het aantoont dat we onze groei weten vol te houden.

De FD Gazellen viert dit jaar een lustrumjaar. De prijzen worden voor de 15e keer uitgereikt. De criteria om te  kunnen winnen zijn daarvoor aangescherpt. De ondergrens voor deelname is verhoogd en ook winstmarges en personeelsgroei worden meegewogen in de rangschikking. Nog altijd staat voorop dat je bedrijf een bepaalde omzetgroei moet aantonen, alsmede winstgevend moet zijn.

Dank gaat uit naar ons team en uiteraard naar de klanten die onze groei mogelijk maken.