DailyDialogues Blog

< Terug

NIEUWE KLANT: ICL FERTILIZERS FR/UK/DE

Het van origine Israƫlische ICL is een van de grootste bedrijven ter wereld op het gebied van fertilizers. Ze leveren op 5 continenten producten aan de agrarische sector. Producten waarmee de kwaliteit van gewassen verbeterd kan worden. Uit een Engelse mijn wordt sinds enige tijd de volledig organische fertilizer Pulysulphate gewonnen. Een nieuw en revolutionair product, dat uiteraard in de markt gezet moet worden.

Daily dialogues is, in samenwerking met Digital Captains waarmee ook het project voor Life Fitness wordt uitgevoerd, verantwoordelijk voor de digitale campagnes ter promotie van het product Polysulphate. Vooralsnog voeren we daartoe campagnes op met name Linkedin, Google en Facebook. Dat doen we in Frankrijk, Engeland en Duitsland. Het doel? Bekendheid creƫren voor het product, alsmede concrete leads werven die opgevolgd kunnen worden door de salesorganisatie.