DailyDialogues Blog

< Terug

NIEUWE KLANT: LIFE FITNESS EMEA

Vol trots kunnen we weer een mooie nieuwe klant aankondigen. We gaan aan de slag voor Life Fitness via ons partnerbureau Digital Captains

Vrijwel iedereen in Nederland heeft waarschijnlijk weleens gesport op een van de apparaten van Life Fitness. Weinigen weten echter dat Life Fitness de uitvinder is van het eerste elektronische fitnessapparaat, de Lifecycle Exercise Bike (jaren 60). Life Fitness wil graag het platform zijn dat de wereld van fitness ‘connect’ middels het ontwikkelen van producten en services die voldoen aan de verwachtingen van de betrokken/connected consument vandaag de dag. Enkel een apparaat is niet meer voldoende, het gaat om de totale gebruikservaring.

Life Fitness werkt in tal van landen met dealerorganisaties. Om de diverse landen te kunnen ondersteunen in hun (digital) marketing activiteiten, zonder de controle over kwaliteit/kwantiteit te verliezen, gaan we Life Fitness binnen EMEA helpen met het ontwikkelen en distribueren (social advertising) van social media content.