DailyDialogues Blog

< Terug

EVEN VOORSTELLEN: JOY, ONZE NIEUWE JUNIOR PROJECT MANAGER

Klanttevredenheid staat bij daily dialogues altijd voorop. In onze ogen is een goede samenwerking DE manier om in onze veranderlijke markt langdurige en succesvolle relaties op te bouwen. Project management speelt daarbij een belangrijke rol.

Om onze bestaande en nieuwe klanten goed kunnen blijven bedienen, hebben we ons project management team uitgebreid met Joy.

Joy is voor daily dialogues geen onbekende. Ze liep namelijk twee jaar terug al stage bij ons en was tevens parttime in dienst de afgelopen tijd. Nu ze haar master Communicatiewetenschap aan de VU in Amsterdam heeft afgerond is ze klaar voor een nieuwe uitdaging. Om de uren achter haar bureau een beetje te compenseren zul je Joy naast het werk vooral kunnen vinden in een bootcamp-les of hardloopwedstrijd.

Welkom en succes Joy!