DailyDialogues Blog

< Terug

SPAR WINT OUT OF HOME AWARD GFK

Onze klant SPAR heeft een mooie award te pakken! Samen met Julia’s, Bagels & Beans, en Hutten behoort SPAR tot de best gewaardeerde Out of Home Formules volgens GFK. SPAR wint de prijs in de categorie ‘on the move’. 

On the Move

SPAR scoort vooral hoog op gezond, genieten en gastvrij. AH to go en BP krijgen ook hoge waarderingen binnen het segment ‘On the Move’. Bas van Eekelen van GFK voegt toe: ”Afgelopen jaar is er ontzettend veel gebeurd binnen dit segment. Met name foodretail formules zoals SPAR deden hun intrede langs de weg, op het station en in de binnenstad.”

Vanuit het hele daily dialogues team feliciteren we SPAR, dat als geen ander in staat is om in een digitaal tijdperk offline en online retail aan elkaar te koppelen. Congrats!