DailyDialogues Blog

< Terug

ABN AMRO OPNIEUW KOPLOPER IN DIGITALE TRANSFORMATIE

Onze klant ABN AMRO is opnieuw gekozen als een van de koplopers op het gebied van digitale transformatie, zo blijkt uit het tweede jaarlijkse onderzoek van Vlerick Business School en het Financieele Dagblad (FD). Uiteraard zijn we enorm trots dat we daar aan bij mogen dragen! 🙂

Het officiële persbericht: 

ABN AMRO laat opnieuw zien een van de koplopers te zijn in digitale transformatie onder grote Nederlandse ondernemingen, zo blijkt uit het tweede jaarlijkse onderzoek van Vlerick Business School en het Financieele Dagblad (FD) dat afgelopen weekend werd gepubliceerd.

Anders dan vorig jaar hebben Vlerick en het FD er dit jaar voor gekozen om niet een ranglijst te maken, maar alleen de tien bedrijven te noemen die volgens hun onderzoek op de beste manier werken aan hun eigen digitale transformatie. Vorig jaar, toen er nog wel een echte ranglijst werd samengesteld, werd ABN AMRO gekroond tot koploper onder de 200 grootste Nederlandse bedrijven.

Net als vorig jaar werkten Michel van Drie (Managing Director IT Solutions) en Frank Verkerk (Chief Digital Officer) mee met het onderzoek van Vlerick Business School en het FD. In reactie op opnieuw een mooie erkenning willen zij vooral hun teams bedanken: “Wij mochten dan wel bij het award diner zijn en namens de bank de felicitaties in ontvangst nemen. Maar die zijn natuurlijk vooral op hun plaats voor alle collega’s in de ongeveer 350 agile teams die elke dag hard werken om onze bestaande diensten te verbeteren en hele gave nieuwe dingen te ontwikkelen mét en vóór onze klanten.”