DailyDialogues Blog

< Terug

DAILY DIALOGUES GEDEELD TWEEDE IN EMERCE 100 VAN 2018!

Vorig jaar konden we vol trots melden dat we voor het eerst waren opgenomen in de Emerce 100, op een schitterende (gedeelde) 3e plaats. Dit jaar staan we er wederom in, onder de digital marketingbureaus. En, we zijn een plekje gestegen naar de (gedeelde) 2e plaats! Een schitterende podiumplek dus.

De Emerce 100 is een speciale editie van Emerce die jaarlijks wordt uitgebracht. Hierin publiceren ze hoe beslissers, werkzaam op het gebied van online marketing, ICT en e-business, de prestaties van leveranciers van diensten in de e-business- en marketingbranche in het afgelopen jaar hebben beoordeeld. Het imago-onderzoek wordt gedaan in samenwerking met onderzoeksbureau Motivaction. Dit onderzoek biedt houvast bij het kiezen van bureaus in de online branche.

Omdat het een prijs is die wordt bepaald door onze klanten, zijn we er enorm trots op dat we ook dit jaar weer in de lijst staan. Bedankt aan al onze klanten, onze relaties en uiteraard ons team!

Bekijk de volledige lijst op Emerce!