DailyDialogues Blog

< Terug

VERS DESIGN TALENT: ERIK DIEKSTRA

Wij blijven maar uitbreiden! Niet alleen op kantoor als team maar ook thuis als family.

Omdat media designer Sanne binnenkort haar derde kleintje verwacht en daarom met verlof gaat, komt Erik Diekstra ons designteam voorlopig versterken. Erik is een digitaal georiënteerde designer met een achtergrond in fotografie. Daarnaast heeft hij echter ook ruime ervaring in interactief / digital, narrowcasting en zelfs VR. Kortom, de veelzijdigheid en out-of-the-box mentaliteit die wij graag zien en precies het juiste DNA dat ons stukje van het digitale domein vereist.

Inmiddels is Erik al enige weken aan de slag bij DD en heeft al aardig zijn draai weten te vinden. Jullie gaan ongetwijfeld nog veel van van hem horen, of beter gezegd: veel (werk) van hem zien.