DailyDialogues Blog

< Terug

DAILY DIALOGUES SITE: VERNIEUWD éN VERBETERD

Zoals je misschien al hebt gezien zitten wij in een metamorfose. Eerst een nieuw logo, ergens stiekem in een hoekje. Toen een huisstijl update en nu een volledig nieuwe website. Inclusief bijzondere nieuwe functionaliteit!

Why?

Klanten verschuiven steeds meer budget van traditionele kanalen naar social/digital. Deze kanalen genereren giga-hoeveelheden data, beschikbaar via API’s. Dat biedt mogelijkheden. Maar ook grote kans om door de bomen het bos niet meer te zien.

Van nature waren wij al data-minded. Maar al meer dan een jaar zijn we fors aan het investeren in toekomstgerichte service: geautomatiseerde snelle verwerking en begrijpelijke presentatie van al die data. En vooral: het vertalen naar actionable insights. Daarnaast zijn wij en blijven wij natuurlijk ook gewoon steengoed in doelgerichte executie van digitale marketing.

Nieuwe website

Om alle veranderingen duidelijk naar buiten toe te laten reflecteren hebben we onze website volledig vernieuwd. De belangrijkste wijzigingen: simpeler, strakker, doelgerichter en met verschillende subtiele animaties maken we duidelijk “always on” te zijn.

Maar de allergrootste wijziging is voor onze klanten. Zij kunnen binnenkort inloggen in onze daily dashboard omgeving.

Daily dashboards

In deze nieuwe live reporting omgeving kunnen klanten maandelijks, wekelijks of dagelijks inzicht verkrijgen in de belangrijkste metrics van hun campagnes, content en communitymanagement. Wij kunnen vanaf nu tailormade dashboards inrichten en die hier beschikbaar maken.

Zo hoeft er in de toekomst een heel stuk minder excel en powerpoint over de mail en eindeloos scrollen in Power Editor en Analytics. In plaats daarvan tonen we de essentiële zaken in begrijpelijke diagrammen, indien nodig compleet met KPI’s en handige benchmarks. En als je wilt koppelen we ook nog eens feeds van het weer, voetbaluitslagen, de beurs of wat je ook maar interessant vindt.

Vanaf deze week zijn wij onze klanten stuk voor stuk aan het onboarden in dit deel van de website…so stay tuned!