DailyDialogues Blog

< Terug

Ling Ling Yeh - consultant social performance daily dialogues

EVEN VOORSTELLEN: CONSULTANT LING LING YEH

Daily dialogues groeit flink door! Onze bestaande klanten zoals Hunkemöller, ABN AMRO, Pearle en Wecycle timmeren aan de weg en groeien ook online sterk. Daarnaast zijn we 2018 goed begonnen met onder andere Center Parcs als nieuwe klant. Kortom, ons team is toe aan verdere versterking/uitbreiding.

Met gepaste trots stellen we dan ook graag Ling Ling Yeh aan jullie voor, onze nieuwe Social Performance Consultant. Ling gaat zich bezighouden met het managen en optimaliseren van projecten waarin de focus op advertising/performance ligt. Daarnaast is ze verantwoordelijk voor strategisch advies, mediaplanning en het inrichten van performance dashboards voor verschillende klanten in ons portfolio.

Ling werkte voordat ze bij daily dialogues begon als Social Advertising Consultant bij IPG Mediabrands, waar ze werkte aan klanten als Zilveren Kruis, Innocent, ABN AMRO, ICS en Autodrop. Ze heeft met haar opleiding in Economie en Consumentenpsychologie én ervaring in Fashion Design een unieke set van kwaliteiten en ervaring waarmee ze onze klanten zeker verder gaat helpen!