DailyDialogues Blog

< Terug

NIEUW WERK: JONGERENCAMPAGNE VOOR WECYCLE MET SUPERGAANDE

Daily dialogues bedacht voor Wecycle ook dit jaar weer een campagne om recycling bij jongeren onder de aandacht te brengen. Niet veel jongeren weten dat oude elektrische apparaten niet in de prullenbak horen. Om hier verandering in te brengen werd de hulp ingeschakeld van de bekende vloggers Nesim en Qucee. De mannen vergaren veel bekendheid met hun YouTube-kanaal Supergaande.

  

In een nieuwe vlog in de serie ‘Supergaande aan het werk’ lopen de vloggers een dag mee met Wecycle en komen ze erachter wat er met hun oude mobieltje gebeurt nadat deze is ingeleverd voor recycling.

Het doel van de campagne is om jongeren bekend te maken met de inleverbakken die door heel Nederland verspreid staan. Nesim en Qucee volgen het gehele proces, van inleveren tot aan de recyclefabriek. Voorgaande jaren ontwikkelde daily dialogues ook jongerencampagnes voor Wecycle. Hierbij werd er samengewerkt met verschillende artiesten zoals Ronnie Flex en DYNA.

Bekijk de campagnevideo hier: