DailyDialogues Blog

< Terug

SESSIE OVER PRIVACY & SECURITY WETGEVING, KOM JIJ OOK?

25 mei 2018, een datum die op het netvlies zal staan van iedere marketeer. Dan wordt namelijk de wet Algemene Verordening Gegevensbescherming (AVG) geïmplementeerd. Deze wet wordt ingevoerd in de gehele EU en komt in plaats van de huidige Wet Bescherming Persoonsgegevens (Wbp).

Het lijkt nog ver weg, dus wellicht heb je er nog niet echt naar omgekeken, maar deze nieuwe wetgeving zal ook op jouw dagelijkse praktijk als marketeer echt veel invloed hebben. Binnen daily dialogues zijn we ons al enige tijd op deze nieuwe wet aan het voorbereiden.

Wij willen echter ook onze klanten/relaties helpen zich optimaal voor te bereiden op de nieuwe wetgeving. Daarom organiseren we op 15 februari 2018 een sessie voor al onze klanten en relaties, rond Utrecht of Amsterdam.

Wil je erbij zijn? Mail dan naar sjef@dailydialogues.nl, of spreek een van je vaste contactpersonen aan.