DailyDialogues Blog

< Terug

OPNIEUW SOCIAL MEDIA PARTNER SHOPPINGAWARDS!

Voor het 3e jaar op rij is daily dialogues de officiële social media partner voor de Shoppingawards. Gezien ons uitgebreide portfolio in retail zijn we er wederom erg blij mee onze naam aan dit mooie evenement te mogen verbinden. 

De Shopping Awards worden georganiseerd door de Stichting Shopping Awards. De stichting is in 2001 opgericht en heeft als doelstelling het organiseren én financieren van onafhankelijke award-verkiezingen voor de branche.

Met de uitreiking van de Shopping Awards beoogt de stichting een positieve bijdrage te leveren aan e-commerce – het verkopen van producten en/of diensten online aan consumenten, thuis, op het werk, onderweg, in de winkelstraat of online in de winkel.

Op 8 en 29 maart 2018 worden de Shopping Awards uitgereikt. Dat wil je als webshop of ander soort bedrijf dat met ecommerce te maken heeft natuurlijk niet missen! Schrijf je dan ook snel in om deel te nemen en kans te maken op deze awards.