DailyDialogues Blog

< Terug

DAILY DIALOGUES VOOR HET 3E JAAR OP RIJ FD GAZELLE!

Net als de voorgaande 2 jaren is daily dialogues wederom uitgeroepen tot een van de FG Gazelles van Nederland. Een van de snelstgroeiende bedrijven dus! We zijn er enorm trots op dat we dit al voor het 3e opeenvolgende jaar hebben kunnenĀ presteren. Dank gaat uit naar onze medewerkers en klanten, die dit mogelijk hebben gemaakt.

Volgens het FD tekent het economisch herstel zich nadrukkelijk af in het aantal snelgroeiende bedrijven in Nederland. Hun aantal was niet eerder zo hoog. Liefst 754 snelle groeiers telt de ranglijst van de FD Gazellen – de jaarlijkse groeicompetitie van Het Financieele Dagblad. Dat zijn er 137 meer dan in 2016 en maar liefst 264 meer dan in 2015. Groeibedrijven zijn met name te vinden in de zakelijke dienstverlening, de IT en internethandel.

Om als bedrijf aanspraak te kunnen maken op een FD Gazelle vermelding moet jeĀ kunnen aantonen een gezonde omzetgroei te hebben, winstgevend te zijn en een bepaalde minimale omzet te behalen. Elk jaar melden duizenden bedrijven zich aan.