DailyDialogues Blog

< Terug

DAILY DIALOGUES HOUDT KANTOOR IN CREATIEVE HART AMSTERDAM

daily dialogues is sinds jaar en dag gevestigd in de Rotterdam Science Tower (te Rotterdam). Daar hebben we een schitterend kantoor binnen het Erasmus Centre of Entrepreneurship. Heb je ons kantoor nog nooit gezien? Hier kun je een kijkje nemen!

Maar, als bureau zijn we actief in heel Nederland. We hebben dan ook veel klanten in de omgeving van onze hoofdstad Amsterdam. Om op locatie actief te kunnen zijn voor die klanten hebben we vanaf november ook een kantoorplaats in Amsterdam. En niet zomaar een plek. We zijn voortaan te vinden in De Vrijstaat, een van de creatieve hotspots van Amsterdam.

Kom ons vooral eens opzoeken voor een kop koffie!

daily dialogues Amsterdam

De Vrijstaat
Spijkerkade 3
Amsterdam-Noord