DailyDialogues Blog

< Terug

DAILY DIALOGUES LID VAN DDA

Dutch Digital Agencies is de branchevereniging en kennisorganisatie van de beste digitale bureaus. Gezamenlijk vertegenwoordigen de deelnemende bureaus de Nederlandse digitale industrie. 

Digitale bureaus, zoals daily dialogues, hebben verandering in het DNA. Om van meerwaarde te zijn en blijven voor klanten moeten technologische ontwikkelingen gevolgd en toegepast worden. Het combineren van innovatie met creativiteit is cruciaal.

DDA verbindt sinds 2002 de meest toonaangevende digitale bureaus die Nederland rijk is. Hoe? Door kennis en ervaring te delen, elkaar te inspireren én de rest van de wereld ook te inspireren middels het leveren van mooie impactvolle projecten. Daarnaast wordt er veel onderzoek gedaan naar de ins en out van de bureauwereld.

daily dialogues heeft dan ook besloten zich aan te sluiten bij die mooie collectief, en is per direct lid geworden. Meer weten over DDA? Laat het ons weten!