DailyDialogues Blog

< Terug

WE KUNNEN NU VOOR JE ADVERTEREN OP SNAPCHAT! PROBEREN?

Het was al een tijdje aangekondigd, maar nu is het dan echt zover. DailyDialogues heeft  toegang tot het nieuwe ad management platform van Snapchat. 

Sinds enkele weken is het voor onze klanten en relaties dus mogelijk om te adverteren op Snapchat. Heb je interesse? Laat het ons weten!

Snapchat is een van de snelst groeiende sociale media in Nederland en een echte uitdager van het Facebook imperium. In 2017 is er zich een titanenstrijd aan het ontwikkelen tussen Snapchat en Instagram. De gebruikers zijn op dit moment voornamelijk jongeren tussen de 13 en 25 jaar, die voor merken altijd lastig te bereiken zijn. Net als we eerder al gezien hebben op Instagram zal de gemiddelde leeftijd wel snel gaan opschuiven.

Kortom: Snapchat is een uitstekend kanaal om een groeiende groep jongeren te bereiken en aan de naamsbekendheid/branding van je organisatie te werken! De eerste resultaten zijn zeer interessant te noemen. Lage CPM kosten, alsmede lage CPC’s. Kortom, zeker het proberen waard.

Testen met Snapchat? Neem dan contact met ons op!