DailyDialogues Blog

< Terug

HUNKEMöLLER MARKETING COMPANY OF THE YEAR!

We schreven eerder al over de Dutch Marketing Awards 2017, en het feit dat onze klant Hunkemöller in de finale stond. Net als vorig jaar overigens, toen uiteindelijk een van onze andere klanten (de Bijenkorf ) er met de winst vandoor ging. Met trots kunnen we melden dat deze keer Hunkemöller Marketing Company of the Year is geworden! Uiteraard zijn er erg blij een bijdrage te mogen leveren aan dat mooie resultaat.

Hunkemöller moest het opnemen tegen finalisten Young Capital, G-Star, ING en Zeeman. De jury over het bedrijf: ‘Een sterke marketingcase die is opgebouwd vanuit de customer journey van de doelgroep. Hunkemöller bewijst dat het mooiste meisje ook het slimste meisje kan zijn.’

Proficiat Hunkemöller! Lees het hele artikel op Emerce: https://www.emerce.nl/nieuws/marketingprijzen-coolblue-picnic-hunkemller