DailyDialogues Blog

< Terug

NIEUWE KLANT: SOCIAL STRATEGY VOOR OPEN LINE

De Cloud. Zonder dat we er ons vaak bewust van zijn, gebruiken we het. Wat te denken van Gmail, Salesforce, Dropbox of iCloud. Maar wat is Cloud Computing precies? Daar kan onze nieuwe klant Open Line je alles over vertellen.

Open Line ondersteunt en adviseert klanten in verschillende branches bij het ontwerp, de bouw en het beheer van complexe ICT (outsourcing) projecten. Het ‘Managed Services’ concept biedt een complete set aan Smart Cloud diensten dat de klanten van Open Line helpt bij het realiseren van de bedrijfs- en digitale doelstellingen.

In deze kennisintensieve markt wil Open Line naast een leverancier van goede diensten, ook een bron van informatie en inspiratie zijn. Dat wordt reeds vormgegeven door fysieke workshops en events, maar moet ook op social media verder vorm krijgen.

DailyDialogues gaat aan de slag met het ontwikkelen van een krachtige social media strategie voor Open Line!