DailyDialogues Blog

< Terug

EVEN VOORSTELLEN: HANNAH POTUYT – PROJECTMANAGER

Eerder deze maand hebben we Bram al verwelkomd, onze nieuwe online marketeer. Maar ook op andere afdelingen groeien we lekker door. De afdeling content & community management, waar ook een groot deel van het projectmanagement wordt opgepakt, is nodig aan versterking toe om onze nieuwe klanten te kunnen helpen. Daarom komt Hannah ons team versterken als junior projectmanager!

Hannah stelt zichzelf graag even voor aan jullie:

Al een paar jaar geleden ontdekte ik dat ik een kleine verslaving had… aan Facebook en Instagram. Deze verslaving heb ik ook goed weten in te zetten. Als eerste bij DailyDialogues, de startplek waar ik mijn passie voor de online media kwijt kon. Vervolgens ben ik tijdens mijn studie verder gegaan bij Spring Creek in Amsterdam als Community Manager. Naast de dynamische online wereld, heb ik ook werkzaamheden verricht bij de Bijenkorf en KWF Kankerbestrijding.

Waar mijn andere passies naar uitgaan: reizen, lezen en schrijven! Sportief ben ik meestal wanneer het moet, zoals wanneer je moet rennen voor de trein. Het liefst zit ik toch met de beentjes op de bank, verdwaald in een goed boek, of het schrijven ervan.

Welkom in het team Hannah!