DailyDialogues Blog

< Terug

DAILYDIALOGUES IN INDUSTRY POWER SESSIONS EMERCE ERETAIL & THE SOCIAL CONFERENCE

Onze branche kent tal van sterke evenementen en congressen. Een goed event levert vrijwel altijd stof tot nadenken op. Als het niet door innovatieve lezingen is, dan is het wel door contacten met je peers. Onder andere Emerce organiseert tal van waardevolle congressen, waaronder het eRetail evenement en The Social Conference. Beide events hebben onze bijzondere aandacht vanwege ons vakgebied (social media) en ons sterke portfolio in retail.

We zijn dan ook vereerd dat Emerce gebruik wil maken van onze ‘brainpower’ en ons heeft uitgenodigd om deel te nemen aan de industry power sessions van beide events. Tijdens deze sessies denken we samen met een select gezelschap na over de ontwikkelingen in de branche, alsmede de gewenste opzet voor de congressen van de toekomst.

Uiteraard nemen we tijdens deze bijeenkomsten de wensen en vragen van onze klanten en relaties graag mee! Kortom; heb jij vragen over de ontwikkeling van onze branche, of wensen op het vlak van events, laat het ons dan weten zodat we het ter sprake kunnen brengen.