DailyDialogues Blog

< Terug

EVEN VOORSTELLEN: BRAM KREGTING – ONLINE MARKETEER

Het jaar is goed begonnen voor DailyDialogues. We hebben weer een aantal nieuwe klanten mogen verwelkomen. En dus hebben we behoefte aan extra mankracht. Daarom komt Bram ons team versterken als online marketeer. 

Even voorstellen: Bram Kregting, online marketeer, geboren en getogen in Delft, sportliefhebber, social media fan en sinds februari werkzaam bij DailyDialogues.

Als online marketeer duikt hij graag de data in, welke een steeds belangrijkere rol spelen in de wereld van social media. Waar in het verleden nog voornamelijk werd afgerekend op last click attributie, moet de online marketeer anno 2017 verstand hebben van de gehele funnel. Van branding tot conversie. Een uitdaging waar je Bram, naast een heerlijke burger, voor wakker kunt maken. Mocht je nog een gouden tip hebben voor een burgerrestaurant, dan houdt hij zich natuurlijk aanbevolen!

Welkom in het team Bram!