DailyDialogues Blog

< Terug

HUNKEMöLLER WEDEROM FINALIST DUTCH MARKETING AWARDS!

Wie winnen dit jaar de belangrijkste marketingvakprijzen?

Vorig jaar waren onze klanten de Bijenkorf en Hunkemöller beide finalist bij de Dutch Marketing Awards 2016. de Bijenkorf trok uiteindelijk aan het langste eind.

Op 30 maart reiken NIMA, Adfo Groep, PIM, en MEC de Dutch Marketing Awards 2017 uit. Onder leiding van juryvoorzitter Marc van Eck heeft de vakjury de finalisten gekozen in de categorieën Start Up, Scale Up, Marketing Company en Internal Branding Company of the year en de Marketeer of the Year.

Hunkemöller staat wederom in de finale, als Dutch Marketing Company of the year. In een fraai rijtje met ING, Young Capital, G-star en Zeeman. We hopen uiteraard dat Hunkemöller er met de prijs vandoor gaat, maar hoe dan ook: gefeliciteerd met deze mooie prestatie!