DailyDialogues Blog

< Terug

NIEUWE KLANT: IMAGEGROUP HOLLAND – PAULINE

Bij ImageBooks creëren, ontwikkelen en produceren ze boeken voor diverse markten en afnemers. ImageBooks is sterk op het gebied van kookboeken, kinderboeken en cadeauboeken. Het is een van Nederlands grootste en succesvolste uitgeverijen van papier- en schrijfwaren met onder andere een ruim aanbod aan Back-to-School-producten. Merken als Disney, South Park, Loesje, Nijntje en Snoopy maken deel uit van deze collectie.

In 2008 begon Image Group Holland samen met illustratrice Pauline Oud aan een serie invulboeken voor jonge ouders. Inmiddels is Pauline uitgegroeid tot een sterk merk dat vele jonge en aanstaande moeders aanspreekt en zijn er talloze invulboeken, kinderboeken, knuffels en andere bijzondere cadeautjes rond zwangerschap in omloop. Alleen al in Nederland zijn er een miljoen boeken van Pauline over de toonbank gegaan.

Vol trots kunnen we melden dat we het merk Pauline op social media onder de aandacht zullen gaan brengen middels content en promoties.

Pauline_Oud_klein_1_