DailyDialogues Blog

< Terug

NIEUW WERK: DAILYDIALOGUES WERKT MEE AAN NIEUWE SIRE CAMPAGNE

Voor wie doe jij het eigenlijk?

Vorige week was er veel (media)aandacht en discussie rond de lancering van The Good Life Agency, een bureau dat diensten levert om ‘gewone’ mensen succesvol(ler) te laten lijken. Heb jij het voorbij zien komen? Nederland reageerde massaal. Van ‘Dit zal toch niet echt zijn’ tot ‘WTF…’ en ‘Super handig’ kwamen voorbij. Maar, zoals met wel meer in het leven en op social media, was het niet echt. Het bureau was een sociaal experiment van bureaus N=5 en Bijl PR voor de nieuwe SIRE campagne ‘Voor wie doe jij het eigenlijk?’. Dit werd onthuld tijdens een speciaal item in RTL Late Night.

In nog geen 3 dagen tijd is er een enorm bereik gerealiseerd van meer dan 16 miljoen impressies, met 32.000 unieke websitebezoekers en 170 aanvragen voor de statusverhogende diensten.

Vol trots mogen we vermelden dat we met DailyDialogues de eer hebben gehad om mee te mogen werken aan het succes van deze campagne. We hebben N=5 en Bijl PR geholpen met het uitrollen van de teaservideo op social media in de dagen voor de officiële bekendmaking. We danken onder andere Ruud Bijl voor deze mooie kans!

Hieronder de bekendmakingsvideo: