DailyDialogues Blog

< Terug

BEDANKT VOOR EEN GEWELDIG JAAR!

Het jaar is weer bijna voorbij. Tijd dus voor een terugblik. Er is weer veel gebeurd binnen DailyDialogues in 2016, we hebben getracht er een overzicht van te maken.

Nieuwe klanten en projecten

Als bureau kun je alleen gaaf werk leveren als je die kans krijgt van je klanten. Ook in 2016 hebben we weer een aantal mooie nieuwe klanten mogen verwelkomen. Wat te denken van Hunkemoller, Wiko Mobile, Pearle, SPAR en MoneYou Duitsland. Tal van mooie projecten zijn de revue weer gepasseerd. Bedankt daarvoor!

Nieuwe mensen en afscheid

Soms moet je afscheid nemen van teamleden. Dat is altijd moeilijk, zeker als je al lang samenwerkt. Gelukkig zijn er altijd weer toppers om de leegte op te vullen en nieuw elan aan DailyDialogues toe te voegen.

Prijswinnaars

In ons steeds groeiende klantportfolio hadden we dit jaar ook een aantal prijswinnaars zitten. Zo won de Bijenkorf de ‘Marketing company of the year’ awards, in een finale met onze andere Hunkemoller. Het is en blijft een grote eer om te mogen werken voor merken die zich op het vlak van marketing op de kaart zetten.

Ontwikkelingen en trends

2016 was het jaar van Instagram en het jaar van video. Of het nu online video’s betrof, animaties, illustraties of live video’s, het was motion media dat de klok sloeg. Wat staat ons komend jaar weer te wachten? We hebben er een artikel over geschreven op Frankwatching.

FD Gazelle

Ook dit jaar zijn we weer een FD Gazelle geworden. Een van de snelst groeiende bedrijven van Nederland dus. Een prestatie waar we enorm trots op zijn en die niet mogelijk was geweest zonder al onze klanten en relaties.

Emerce 100 onderzoek

Om onze groei nog verder te bevestigen zijn we dit jaar ook voor het eerst volledig meegenomen in het Emerce 100 onderzoek. Hoewel pas in april de lijst bekend zal worden, zijn we blij met de erkenning. In het onderzoek zijn we meegenomen onder de categorie ‘Digital Marketing’, wat voor ons tevens het bewijs is dat we door de markt als een veelzijdig bureau worden gezien.

Opgesloten in Dordrecht

Een van de hoogtepunten van dit jaar was ook zonder twijfel ons jaarlijkse teamuitje. Dit keer werden we in 2 groepen opgesloten in een Escape Room. Wat we daar allemaal gedaan hebben? Zie het hier.

Partner Shopping Awards 2017

De laatste maand van het jaar had nog een verrassing in petto. We zijn in 2017 de social media partner van de Shopping Awards 2017, de opvolger van de Thuiswinkelawards. Voor wie zijn deze awards? Lees het op ons blog.

Namens het hele team van DailyDialogues wensen we iedereen de beste wensen toe en fijne feestdagen. Speciale dank gaat uit naar alle klanten, partners en relaties die er voor hebben gezorgd dat 2016 een jaar was om nooit te vergeten.