DailyDialogues Blog

< Terug

DAILYDIALOGUES SOCIAL MEDIA PARTNER SHOPPING AWARDS 2017

Vol trots kunnen we melden dat we dit jaar de social media partner zijn voor de door BBP Media georganiseerde Shopping Awards. Vorig jaren waren we al partner bij de Thuiswinkel Awards 2016 en deze samenwerking met BBP zetten we dus ook dit jaar weer voort.

Gedurende de komende periode, maar ook tijdens en na het event, zal ons team dat van de Shopping Awards ondersteunen op het vlak van social media.

De inschrijvingen voor de Shopping Awards 2017 zijn overigens geopend! Ben jij een ambitieuze Nederlandse webwinkel, een omnichannel retailer of een game changer in de (e-)retail wereld? Schrijf je dan in voor de Shopping Awards. Inschrijven kan tot en met 16 januari 2017.

Waarom zou je meedoen? Omdat er volop (media-)aandacht is voor alle deelnemers en inzicht in de waardering van de consument en vakgenoten. Je beste promotie dus! Daarnaast mogen winnaars het hele jaar gratis het logo van de Shopping Awards op hun website vermelden. Meedoen, genomineerd worden of winnen is dus een flinke boost voor je shop en website.