DailyDialogues Blog

< Terug

EVEN VOORSTELLEN: CARIN VREEDE

DailyDialogues heeft er weer een nieuwe topper bij: Carin Vreede.

Carin zal als Online Marketing Manager leiding gaan geven aan het snelgroeiende paid media team binnen ons bureau. Haar uitgebreide online marketing en social media ervaring bij de Nederlandse Energie Maatschappij gaan daar zeker bij helpen.

Carin stelt zichzelf graag aan je voor:

Ik ben al zo’n 10 jaar werkzaam in online marketing. Bij DD ben ik terecht gekomen via Patty, mijn oud-collega van de Nederlandse Energie Maatschappij (NLE). Ik heb daar met haar samengewerkt in mijn functie als online marketeer. De NLE is een van de snelstgroeiende ondernemingen van Nederland, het bedrijf heeft zich in hele korte tijd een plaats in de top van de Nederlandse energiemarkt verworven.

De afgelopen jaren heb ik daar vanuit diverse online marketing disciplines (naast Social ook SEO/SEA, e-mailmarketing, affiliate en veel onderzoek en analyse) een belangrijke bijdrage aan geleverd. Het laatste anderhalf jaar heb ik de volledige Social Hub van NLE opgezet, waarin de centrale verantwoordelijkheid lag voor onder andere servicelevels, strategie en rapportage.

Superleuk nu om al deze vakgebieden te combineren in de strategische functie van Manager Online Marketing bij DailyDialogues.

In mijn vrije tijd ben ik druk met 3 kids (4, 2 en 0 jaar). Gelukkig getrouwd met Ferry die de meeste zorg op zich neemt 😉 Als de tijd er voor is dan ga ik graag naar de bios of het theater.

Welkom Carin, en veel succes!