DailyDialogues Blog

< Terug

WAT WORDEN DE SOCIAL MEDIA TRENDS VAN 2017?

2016 is nog in volle gang, maar we richten onze pijlen alweer op volgend jaar. Juist in deze maanden kijken bedrijven vooruit en bepalen ze hun marketingbudgetten voor 2017. Nu is dus de perfecte tijd om vooruit te blikken op de ontwikkelingen die ons bezig houden op het vlak van social media, en die wellicht volgend jaar het landschap gaan bepalen. Uiteraard is en blijft het een voorspelling, zeker in een zichzelf zo snel ontwikkelende markt, maar een aantal trends voor komend jaar kondigen zich inmiddels al zeer duidelijk aan.

Op Frankwatching hebben we de door ons verwachte trends daarom maar eens uiteen gezet! Lees het hier: https://www.frankwatching.com/archive/2016/10/13/12-social-media-trends-die-2017-gaan-domineren/