DailyDialogues Blog

< Terug

NIEUWE KLANT: OOK AAN DE SLAG VOOR MONEYOU DUITSLAND!

Financiële zaken ingewikkeld? Niet bij MoneYou! Deze online bank staat voor ‘geen gedoe!’. Je financiële zaken zijn eenvoudig en toegankelijk online te regelen. MoneYou is 100% dochter van ABN AMRO Bank.

We werken binnen DailyDialogues inmiddels al geruime tijd met veel plezier voor MoneYou, waarbij we hen helpen met hun social media strategie, content en campagnes. Het begon voor ons in Nederland, maar eind 2015 werd ook MoneYou Oostenrijk al toegevoegd aan de werkzaamheden.

We zijn er erg trots op en blij mee dat we vanaf nu nog een extra land voor MoneYou gaan ondersteunen: Duitsland! We gaan MoneYou Duitsland, net als de andere landen, helpen met hun social media strategie, operatie en campagnes.

We kijken er naar uit om ook in Duitsland ‘geen gedoe’ verder op de kaart te zetten!