DailyDialogues Blog

< Terug

WHITEPAPER: KEN JIJ DE VUISTREGELS VOOR SOCIAL MEDIA CONTENT?

Het is content marketing dat de klok slaat. Of sterker nog, context marketing. In het drukke media landschap van de moderne consument, is er geen ruimte meer voor pure platte advertising. Als merk kun je enkel nog opvallen door op het juiste moment, op het juiste device, content aan te bieden met meerwaarde. Context is king dus! Zo ook op social media. De ontwikkelingen volgen zich in razend tempo op, wat zorgt voor een ongekende professionalisering van social media marketing. De kans is groot dat jij als marketeer door de bomen het bos niet meer ziet. Tijd dus, om de vuistregels eens op een rij te zetten.

Wat werkt nu wel en niet als we het hebben over content marketing? Dat leggen we je allemaal uit in onze whitepaper over de vuistregels voor social media content.

Het whitepaper is gratis te downloaden op Marketing weblog Frankwatching!