DailyDialogues Blog

< Terug

STORYTELLING OP FACEBOOK? MET FACEBOOK CANVAS KAN HET!

Altijd al aan online storytelling willen doen met je merk, maar nooit de juiste technische mogelijkheid kunnen vinden? Vanaf nu heb je de kans. Facebook blijft groeien in haar advertentiemogelijkheden. Haar nieuwste creatie? Facebook Canvas!

Sinds dit jaar is het mogelijk om als het ware een miniwebsite binnen Facebook te maken. Canvas is een geïntegreerde mobiele ervaring voor merken en bedrijven op Facebook, waarmee ze hun verhalen kunnen vertellen en hun producten kunnen tonen op een uitgebreide manier dan voorheen. Een grote stap richting storytelling dus. Een Facebook Canvas kan een combinatie zijn van afbeeldingen, video’s, tekst en links. DailyDialogues had als een van de eerste bureaus in Nederland toegang tot deze nieuwe functionaliteit, dus we hebben al uitgebreid getest. De resultaten hiervan zijn veelbelovend, meer zelfs; de conversies liggen tot 2x hoger dan andere Facebook campagnes.

Meer weten over Facebook Canvas? Download dan de leaflet die we hebben geschreven. Uiteraard kun je voor vragen altijd bij ons terecht.