DailyDialogues Blog

< Terug

WHITEPAPER: FACEBOOK ROI – VAN PUBLIEK TOT CONVERSIE!

Social media blijft zich in een razend tempo ontwikkelen. Maar wat voor jou als e-commerce specialist nog veel interessanter is, is dat de toepassing van marketing op social media kanalen ook steeds professioneler begint te worden.

Kanalen zoals Facebook introduceren bijna maandelijks nieuwe advertentievarianten voor webshops om de mogelijkheden en het enorme potentieel van social media te kunnen benutten. De focus verschuift daarbij meer en meer richting conversiebijdrage in de gehele sales funnel. Wat bijvoorbeeld te denken van dynamische multiproductadvertenties, waarmee je jouw websitebezoekers op Facebook kunt targeten met dynamisch gegenereerde producten uit je webshop. Of de lead generation ads, waarmee je eenvoudig nieuwsbrief inschrijvingen kunt verzamelen. Social media, met Facebook voorop, groeien steeds meer naar de e-commerce markt toe.

Vandaar dat we speciaal voor jou een uitgebreide whitepaper hebben ontwikkeld waarin je alles kunt lezen over de bijdrage die social media kan leveren aan jouw webshop-resultaten. En heb je nog vragen, laat het ons dan vooral weten.

Download de whitepaper hier!