DailyDialogues Blog

< Terug

NABILA BLIKT TERUG OP HAAR STAGE BIJ DAILYDIALOGUES.

De tijd is voorbij gevlogen. Ik weet nog dat ik begon met het zoeken naar een stage en dacht “6 maanden stagelopen?!”. Toch zijn deze 6 maanden heel erg snel gegaan. Voor ik het wist zat ik alweer aan mijn laatste stagedag!

Eerste contact met DailyDialogues
Voordat ik hier kwam stagelopen kende ik DailyDialogues niet. Ik ben eigenlijk op aanraden van een kennis hier terechtgekomen. Natuurlijk heb ik, voordat ik ging solliciteren, de website en Facebookpagina gecheckt. Dit sprak mij meteen aan, je zag meteen wat voor bedrijfssfeer DailyDialogues heeft. Namelijk: een super gezellige, chille en leuke sfeer! (Daarnaast natuurlijk ook hardwerkend).

Mijn functie
Tijdens mijn stage als content- en communitymanager kreeg ik veel verschillende opdrachten. Van het maken van content voor social media tot webcare voor verschillende klanten. Bij deze opdrachten kreeg ik de vrijheid om mijn eigen ideeën uit te werken en mijn mening te geven. Hierdoor heb ik veel ervaring opgedaan in het vakgebied.

Ik heb veel hulp gekregen van mijn collega’s. Zo kon ik met vragen over visuals terecht bij design en met vragen over advertising bij de marketing afdeling. Hierdoor heb ik én mijn Photoshop skills kunnen verbeteren én heb ik een start kunnen maken in online marketing (Facebook advertising).

Wat ik op het begin best lastig vond was webcare. Ik had hier geen ervaring in, dus het was allemaal nieuw voor mij. Ik heb beetje bij beetje meer over webcare geleerd en ik kan nu wel zeggen dat ik hier meer in ben gegroeid.

Ter afsluiting
Ik wil mijn “ervarings”verhaal afsluiten met het gevoel wat ik heb overgehouden aan mijn stage bij DailyDialogues. DailyDialogues was voor mij de plek waar ik mezelf kon zijn en waar ik de ruimte kreeg om mijzelf te ontwikkelen. Ik heb een zeer leerzame stagetijd gehad. Ik waardeer de positieve visie van DailyDialogues ten aanzien van stagiaires heel erg. Iedereen heeft hier een open en gemotiveerde houding om studenten op te leiden. Ik voelde me gewaardeerd en op mijn gemak in het team en ik was hierdoor extra gemotiveerd om aan het werk te zijn.

Vanaf dag één was de sfeer bij DailyDialogues erg leuk!

PS: Wist je dat stagiairs tegenwoordig per pakketpost worden bezorgd? Kijk maar:
Schermafbeelding 2016-04-08 om 12.11.24