DailyDialogues Blog

< Terug

HUNKEMöLLER KIEST VOOR DAILYDIALOGUES

Persbericht 08-03-2016:

Hunkemöller heeft voor haar internationale social media strategie een nieuw bureau gekozen; DailyDialogues uit Rotterdam.  De trotse winnaar van de social media pitch die Hunkemöller eind 2015 startte.

Hunkemöller en DailyDialogues gaan samen verder bouwen aan de strategie om Hunkemoller ‘the most personal, social & inspiring brand’ te maken.  DailyDialogues zal naast het  strategische stuk ook de  ‘always on’ social media promoties oppakken, alsmede de grotere internationale campagnes. De focus van beide partijen zal met name liggen op  het verder uitbouwen en meetbaar maken van de social media inspanningen.

Sjef Kerkhofs, commercieel directeur van DailyDialogues, over de samenwerking: ‘we zijn enorm trots dat we met Hunkemöller een schitterend A-merk toe kunnen voegen aan ons toch al uitgebreide Retail portfolio. Hunkemöller is een bedrijf dat zich richt op data. Dat past perfect bij het DNA van ons bureau, waarbij we creativiteit en data aan elkaar proberen te koppelen’.

Laura Breuk, Head of Marketing & Communications van Hunkemöller; ‘we kijken erg uit naar het nieuwe avontuur met DailyDialogues , een compact en veelzijdig bureau met een gedrevenheid waar we ons als merk in herkennen.  Social media is onderdeel van ons DNA en we zien het als cruciaal onderdeel van de digitale transformatie naar een connected omni channel brand. Wij hebben het vertrouwen deze transformatie met DialyDialogues te kunnen realiseren’.