DailyDialogues Blog

< Terug

DAILYDIALOGUES EN B-STREET STARTEN SAMENWERKING VOOR DETACHERING DIGITAL SPECIALISTS

De digitale branche is in beweging. De vraag vanuit het bedrijfsleven naar specialisten op alle digitale specialiteiten, van search tot design en alles daartussen, neemt enorm toe. Echte specialisten met voldoende ervaring zijn schaars en werken vaak zelfstandig. Steeds meer organisaties kiezen er dan ook voor om tijdelijk personeel in huis te halen voor specialistische projecten. Maar, ook deze tijdelijke specialisten hebben begeleiding en ondersteuning nodig. DailyDialogues start samen met B-street een samenwerking om te bemiddelen tussen opdrachtgevers en digital specialists.

B-street

B-street, onderdeel van het beursgenoteerde Novisource, is een specialist waar gedreven professionals zich tot aangetrokken voelen. Opdrachtgevers beschouwen B-street als het centrale portaal tot hoogwaardige kennis, veelal voor specialistische en complexe opdrachten. Deze positie aan te top van de markt werd nog verder bevestigd door de twee eerste plaatsen die B-street behaalde in de ZZP Barometer van 2014 en 2015. B-street houdt zich bezig met bemiddeling, plaatsing, maar ook met contractmanagement.

DailyDialogues

DailyDialogues heeft zich de afgelopen jaren opgewerkt vanaf een pure social media agency tot een digital agency met een social DNA. Tal van grote bedrijven, waaronder Remia, Wecycle, Bijenkorf, ABN AMRO en Blokker, maken gebruik van de operationele en strategische kennis van DailyDialogues. In deze jaren is naast een grote inhoudelijke kennis van het digitale speelveld, ook een zeer groot netwerk van specialisten opgebouwd. Deze beide capaciteiten worden nu in de praktijk gecombineerd samen met de kwaliteiten van B-street.

Propositie

Het digitale specialisme is een vak apart. Binnen het speelveld kun je al tal van specialismes onderscheiden. Wat te denken van online marketeer, social media specialist, search specialist, analytics specialist, designer, developer…..en dan kunnen we nog wel even doorgaan. B-street en DailyDialogues hebben zowel de kennis van de markt als de inhoudelijke kennis en combineren dus hun kracht. Wat ontstaat is een bemiddelaar die niet alleen de perfecte kandidaat voor je kan vinden op basis van een jarenlang nauwkeurig opgebouwd netwerk, maar die jouw kandidaat ook inhoudelijk begeleidt en up to date houdt, alsmede ondersteuning biedt middels interne opleidingen. Kortom, volledige ontzorging en een garantie op topkwaliteit.