DailyDialogues Blog

< Terug

ADVERTEREN OP INSTAGRAM: HET MAXIMALE RENDEMENT UIT JE CAMPAGNE

Als merk wil je een verhaal vertellen aan je consumers! Op dit moment zitten we volop in de shift naar mobile, ook op het vlak van content! Bijna iedereen heeft een smartphone en meerdere mobile devices in bezit en is daar continue mee bezig. Het gedrag van de consument is in de afgelopen tien jaar ontzettend veranderd en dit blijft zich in razend tempo ontwikkelen. Hoe kun je hier als (online) marketeer op inspelen? Door naar je doelgroep te luisteren, te kijken op welke platformen en netwerken ze actief zijn en door het maken van juiste strategische keuze! In dit blog probeer ik handvatten aan te reiken om een succesvolle Instagram campagne voor je organisatie op te zetten.

Lees verder op Emerce >>>