DailyDialogues Blog

< Terug

WELKOM XIXIA & JOY!

Om de groei van ons bureau verder door te kunnen zetten waren we sinds begin januari op zoek naar een nieuwe Projectmanager Social Media en een Junior Media Designer. Met Alicia hadden we eerder al onze nieuwe Projectmanager gevonden en de zoektocht naar een nieuwe Designer is inmiddels ook geslaagd. Xixia Wu komt ons team vanaf deze week versterken.

Een kort voorstelrondje:

Xixia woont in het onbekende Dinteloord (in Brabant). Ze heeft Grafisch vormgeven en Interactief vormgeven gestudeerd aan het Grafisch Lyceum Rotterdam. Een van haar stages heeft ze in Shanghai uitgevoerd, teneinde een nieuwe uitdaging aan te gaan en haar taalkennis te verbreden. Xixia heeft speciale interesse in Food fotografie & styling, hetgeen ze bij DailyDialogues uiteraard toe kan gaan passen.

Succes bij DailyDialogues Xixia!

Naast Xixia is ook de Content & Community Management afdeling (tijdelijk) verder versterkt. Joy komt de komende periode stage lopen bij DailyDialogues. ook Joy wensen we natuurlijk erg veel succes toe!

Schermafbeelding 2016-02-18 om 22.36.56